autorka
Dominika
Wyświetl mój pełny profil
MENU,
MENU.
Szukaj na tym blogu
MENU.
* LEGENGA : V - wegańskie / GF - bezglutenowe
ZUPY :
ZUPA KREM Z PIECZONYCH POMIDORÓW ( V/GF*)
ZUPA KREM Z BIAŁYCH SZPARAGÓW Z JAJKIEM W KOSZULCE (GF)
DANIA GŁÓWNE :
1. GRILLOWANA CUKINIA Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI, TOFU I SZCZYPIORKIEM
(V/GF)
2.WEGEBURGERY Z FASOLI I MARCHEWKI (V)
3. KASZA JAGLANA ZAPIEKANA Z POMIDORAMI, CUKINIĄ I MOZZARELLĄ (GF)
4. KOTLECIKI Z PIETRUSZKI I CIECIERZYCY, PIECZONE (V)
5. WIOSENNY MAKARON Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI I PESTO (V)
6. TORTILLA Z PIECZONYM FALAFELEM (V)
7. PIECZONE SKÓRKI Z MŁODYCH ZIEMNIAKÓW (GF)
8.
KASZA JAGLANA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM (GF)
9. ŻYTNI MAKARON Z TOFU, CUKINIĄ I MIĘTĄ (V)
10. CYTRYNOWE STIR FRY Z CUKINIĄ I JARMUŻEM
11.
PILAF Z KASZY JAGLANEJ Z BOTWINKĄ, FETĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI (GF)
12. PEŁNOZIARNISTE ŻYTNIE NALEŚNIKI
13. PEŁNOZIARNISTA TARTA Z BOTWINKĄ
14. SAŁATKA Z KALAREPĄ, WINOGRONAMI, OGÓRKIEM I ORZECHAMI WŁOSKIMI (GF)
15. SAŁATKA Z BOTWINKĄ I POMIDOREM (GF)
16. WEGEBURGERY Z CIECIERZYCY I BATATÓW
17. PESTO Z SAŁATY MASŁOWEJ (V/GF)
18. GRILLOWANE SZPARAGI Z JAJKIEM W KOSZULCE NA PESTO Z SAŁATY MASŁOWEJ
(GF)
19. KASZA JAGLANA Z PIECZONĄ CIECIERZYCĄ, MARCHEWKĄ I BURAKIEM (GF)
DESERY:
1. PLACEK Z RABARBAREM I IMBIROWĄ KRUSZONKĄ
2.
BEZGLUTENOWE CIASTO Z RABARBAREM
(GF)
3. PLEŚNIAK Z RABARBAREM I KRUSZONKĄ
4. BEZGLUTENOWE OWSIANE CIASTKA BEZ CUKRU
5. ŻYTNIE CRUMBLE BEZ CUKRU, TRUSKAWKI I JABŁKA
(V)
6. ZAPIEKANY PUDDING JAGLANY, TRUSKAWKOWO-CZEKOLADOWY (GF)
7.ZDROWE LIZAKI LODOWE JOGURTOWO-TRUSKAWKOWE (GF)
8. DOMOWY DŻEM Z RABARBARU I TRUSKAWEK (V/GF)
9. KREMOWY SERNIK Z MUSEM Z NEKTARYNEK
ŚNIADANIA :
1. JAGLANKA NA MLEKU Z LETNIMI OWOCAMI (GF)
2.PUDDING CHIA Z MUSEM TRUSKAWKOWYM (GF)
3.BEZGLUTENOWE OWSIANE CIASTKA BEZ CUKRU
4. PEŁNOZIARNISTE ŻYTNIE NALEŚNIKI
5. OWSIANKA Z PIECZONYM RABARBAREM I SYROPEM Z DAKTYLI
6. SZYBKA OWSIANKA NA ZIMNO Z KIWI
7. IMBIROWY JOGURT Z KOMPOTEM Z JABŁEK I RABARBARU (GF)
8. OWSIANKA Z RABARBAREM
9. PASTA Z CIECIERZYCY Z DODATKIEM GRILLOWANEGO BAKŁAŻANA (V/GF)
10. GRILLOWANY PLASTER BAKŁAŻANA Z TAHINI
(V/GF)
11. FIGA NA TOŚCIE
12, ŻYTNIE CRUMBLE BEZ CUKRU, TRUSKAWKI I JABŁKA (V)
CHLEBY :
1. PSZENNO-ŻYTNI CHLEB NA ZAKWASIE BEZ WYRABIANIA (V)
2. PSZENNO-ŻYTNI CHLEB NA ZAKWASIE Z ZIARNAMI (V)
3. PSZENNO-ŻYTNIE BUŁKI NA ZAKWASIE (V)
4. CHLEB NA ZAKWASIE Z FIGAMI I MIGDAŁAMI (V
)
6. RAZOWY CHLEB ZE SŁONECZNIKIEM
7. GRILLOWANE PLASTRY BAKŁAŻANA Z TAHINI (V/GF)
KASZA JAGLANA :
1
. KASZA JAGLANA ZAPIEKANA Z POMIDORAMI, CUKINIĄ I MOZZARELLĄ (GF)
2
. JAGLANKA NA MLEKU Z LETNIMI OWOCAMI (GF)
3. CZEKOLADOWO-TRUSKAWKOWY ZAPIEKANY PUDDING JAGLANY (GF)
4.
KASZA JAGLANA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM (GF)
5.
PILAF Z KASZY JAGLANEJ Z BOTWINKĄ, FETĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI (GF)
6. BEZGLUTENOWE CIASTO Z RABARBAREM
(GF)
7. KASZA JAGLANA Z PIECZONĄ CIECIERZYCĄ, MARCHEWKĄ I BURAKIEM (GF)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz