autorka
Dominika
Wyświetl mój pełny profil
MENU,
MENU.
Szukaj na tym blogu
niedziela, 25 października 2015
na chleb : pasta z fasoli z rozmarynem i czarnymi oliwkami.
Na słoiczek :
* puszka białej fasoli
* łyżka listków romarynu
* 8 czarnych oliwek
* 3 łyżki oliwy z oliwek/oleju
* pół ząbka czosnku, przeciśniętego przez praskę
* szczypta chili
* sól i pieprz do smaku
1. Wszystkie składnki oprócz oliwek blendujemy na głądką masę. Dodajemy oliwki, miksujemy jeszcze krótką chwilę, żeby oliwki się rozdrobniły.
2. Podać z chlebem, smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz